Timmerman plus

Bij R&R Bouw werken we met een heel team aan nieuwbouw, renovaties en verbouwingen. Al onze vakmensen hebben een hart voor de bouw. Als allround Timmerman-plus weet je van de hoed en de rand! Zo iemand hebben we graag in ons midden. Spreekt dit je aan en beschik je over de onderstaande plus-punten?

Meewerkend voormanMeewerkend voorman

Als Timmerman-plus ben jij de ervaren allrounder die alle fases van de bouw als geen ander kent. Jij hebt een gedegen ervaring als timmerman, doet dit nog steeds met plezier en bent in staat zelfstandig met je team een bouw te realiseren.

AanspreekpuntAanspreekpunt

De Timmerman-plus is verantwoordelijk voor hetgeen er op de bouwplaats gebeurt. Je bent soepel in de omgang met anderen en weet helder te communiceren met je team, de onderaannemers en opdrachtgever.

KwaliteitKwaliteit

Je hebt kennis van de materialen die worden toegepast en weet deze op hun kwaliteit te beoordelen. Je weet als geen ander de kwaliteit van het gerealiseerde werk te beoordelen.

ProjectleiderProjectleider

Door jouw kennis, ervaring en vaardigheden ben jij in staat om de timmerlieden aan te sturen, de planning en het proces te bewaken en de uitvoering van de bouw te begeleiden van begin tot eind.

Word jij onze nieuwe collega?

Pak de telefoon en bel Gert Roos:

06 50 69 36 26

Of stuur een appje:

06 50 69 36 26

Je kan ook een berichtje sturen of ons mailen via de contactpagina.